Definita cuvantului antigravitație
ANTIGRAVITÁȚIE s. f. efect de anihilare a gravitației prin metode speciale sau cu substanțe ipotetice. (< fr. antigravitation)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antigravitație
PARTICIPÁȚIE s.f. Faptul de a participa la o întreprindere comercială, investind bani sau alte valori materiale; cotă cu care participă cineva la un capital. [Gen. -iei. / cf. fr. participation, lat. participatio]. Vezi definitia »
REJÉCȚIE s. f. 1. dare înapoi; respingere; readucere a conținutului ruminal în cavitatea bucală, de către animal, pentru a fi rumegat. 2. (med.) proces imunologic de respingere a unei grefe, a unui transplant. (< fr. réjection) Vezi definitia »
HIPOGENEZÍE s.f. (Biol.) Dezvoltare deficitară. [< fr. hypogénésie, cf. gr. hypo – sub, genesis – naștere]. Vezi definitia »
PARESTEZÍE s. f. tulburare a sensibilității, prin senzație de amorțeală, de arsură sau de rece, în lipsa oricărui excitant. (< fr. paresthésie) Vezi definitia »
AFAZÍE s.f. (Med.) Pierdere totală sau parțială a înțelegerii și a posibilității de a reda cuvintele, ca urmare a unei leziuni cerebrale; disfazie; alalie. [Gen. -iei / < fr. aphasie, cf. gr. a – fără, phasis – cuvânt]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z