Definita cuvantului antiinflamator
ANTIINFLAMATÓR, -OÁRE adj., s. n. (medicament) care oprește un proces inflamator. (< fr. antiinflammatoire)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antiinflamator
PROGRAMATÓR, -OÁRE I. s. m. f. 1. specialist care se ocupă cu întocmirea programului (4) unui calculator. 2. cel care stabilește un program de radio, cinema, tv. etc. II. s. n. 1. aparat, echipament ale cărui semnale de ieșire comandă executarea unei suite de operații corespunzătoare unui program (4). 2. hârtie, tabel conținând o programare. (< fr. programmateur) Vezi definitia »
ATRĂGĂTÓR, -OÁRE adj. Ademenitor, ispititor, atractiv. [< atrage]. Vezi definitia »
MONOMOTÓR, monomotoare, adj., s. n. (Avion) care este prevăzut cu un singur motor. – Din fr. monomoteur. Vezi definitia »
VÂNZĂTÓR, -OÁRE, vânzători, -oare, s. m. și f. 1. Persoană fizică sau juridică care vinde ceva (ocazional sau permanent). ♦ Spec. Persoană care este angajată într-un magazin pentru a efectua vânzarea mărfurilor și pentru a servi clientela. ◊ Expr. (Ir.) Vânzător de piei de cloșcă = negustor fără marfă și fără capital. ♦ (Adjectival) Care este de vânzare, destinat vânzării, de vândut. ◊ Loc. vb. A face (un bun imobil) vânzător = a pune în vânzare, a vinde. 2. Fig. (Adesea adjectival) Trădător, înșelător. – Vinde + suf. -ător. Vezi definitia »
FLANÓR s.m. v. flaneur. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z