Definita cuvantului antimefitic
ANTIMEFÍTIC, -Ă adj., s. n. (substanță, remediu) împotriva miasmelor. (< fr. antiméphitique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antimefitic
BUTÍC, buticuri, s. n. (Franțuzism) Magazin mic și luxos, cu mărfuri, în general de serie mică. [Var.: butícă s. f.] – Din fr. boutique. Vezi definitia »
ZOOLÓGIC, -Ă adj. referitor la zoologie. ♦ grădină ~ă = spațiu liber și amenajat în care sunt ținute, în scop științific și instructiv, diverse animale; zoo2, zooparc. (< fr. zoologique) Vezi definitia »
METAFOSFÓRIC adj. acid ~ = acid oxigenat al fosforului. (< fr. métaphosphorique) Vezi definitia »
GLICEROFOSFÓRIC adj.m. Acid glicerofosforic = combinație a acidului fosforic cu glicerină. [< fr. glycérophosphorique]. Vezi definitia »
RÍTMIC, -Ă, ritmici, -ce, adj., s. f. 1. Adj. Care are ritm; cadențat, regulat. ◊ Gimnastică ritmică = ramură a gimnasticii în care exercițiile se execută cadențat și cu acompaniament muzical. ♦ Care se referă la ritm. 2. S. f. Ansamblu de reguli privitoare la folosirea ritmului în poezie și, mai rar, în proză; ritm. ♦ (Muz.) Știință care studiază simetria timpilor accentuați și slabi, precum și a diferitelor valori de note într-o compoziție muzicală. ♦ Întrebuințarea ritmului; totalitalea ritmurilor. – Din fr. rythmique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z