Definita cuvantului antischeting
ANTISCHÉTING s. n. dispozitiv de reglaj la pick-up-urile moderne pentru compensarea forței centripete. (< engl. antiskating)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antischeting
DÚMPING [DAM-] s. n. 1. export de mărfuri la prețuri mult inferioare celor de pe piața internă și mondială, promovat de unele țări capitaliste, cu scopul de a pătrunde pe o anumită piață și de a impune apoi prețuri de monopol. ◊ ~ valutar = dumping bazat pe decalajul creat între cursul, micșorat intenționat, al valutei naționale a țării exportatoare față de cursul valutei țării importatoare. 2. ~ sindrom = sindrom care survine postprandial la bolnavii cu gastroectomie, fiind determinat de pătrunderea bruscă a conținutului gastric în jejun și manifestându-se prin slăbiciune, amețeli, transpirație etc. (< fr., engl. dumping) Vezi definitia »
YARDÁNG s.n. (Geol.) Microrelief de coroziune format din creste separate de jgheaburi întortochiate, caracteristic pentru pustiurile argiloase din Asia Centrală. [< fr., engl. yardang]. Vezi definitia »
PAÍNG, paingi, s. m. Păianjen. – Din sl. *pa(i)okŭ. Vezi definitia »
DÁNCING, dancinguri, s. n. (Rar) Local de petrecere unde se dansează. [Pr.: dánsing] – Din fr., engl. dancing. Vezi definitia »
VANG, vanguri, s. n. (Constr.) Grindă așezată de-a lungul marginilor unei scări fixe, pe care se reazemă capetele treptelor. – Din germ. Wange. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z