Definita cuvantului areflexie
AREFLÉXIE s. f. absență a reflexelor. (< fr. aréflexie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu areflexie
CEASORNICĂRÍE2, ceasornicării, s. f. Atelier, prăvălie unde se repară sau se vând ceasornice (1). – Ceasornic + suf. -ărie. Vezi definitia »
CAPTÁȚIE, captații, s. f. (Rar) Captare. ♦ Uneltiri viclene întrebuințate în scopul obținerii, printr-un act juridic, a anumitor foloase pentru cineva în dauna altcuiva. – Din fr. captation, lat. captatio. Vezi definitia »
muie = fata, figura, mutra. Din fr. muie = mutra Nu spun nimic nou in legatura cu semnificatia cuvantului, dar am ceva de spus in legatura cu originea, etimologia acestui cuvant. Prin anul 1976 am citit un roman politist in limba franceza intitulat „Le muie et les morts”. Nu stiam si nici acum nu stiu bine franceza dar din context rezuta clar ca „muie” avea exact aceeasi semnificatie in franceza ca si cea care i se da in limba romana. Vezi definitia »
ASTROFOTOGRAMMETRÍE s.f. Ramură a fotogrammetriei cu aplicații în măsurările astronomice, care folosește determinări pe cale stereoscopică. [Gen. -iei. / < fr. astrophotogrammétrie]. Vezi definitia »
CENTAUROMAHÍE s. f. lupta dintre centauri și lapiți. (< fr. centauromachie, lat. centauromachia) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z