Definita cuvantului argentin
ARGENTÍN s. n. praf de staniu, în imprimarea textilă și la fabricarea hârtiei. (< fr. argentine)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu argentin
SERPENTÍN s. n. Mineral cu varietăți de diferite culori, rezultat prin hidroliza silicatului de magneziu. [Var.: serpentínă s. f.] – Din fr. serpentine, germ. Serpentine. Vezi definitia »
TAURÍN, -Ă, taurini, -e, adj. Care aparține taurului (1), privitor la taur, din specia taurului. ♦ (Substantivat, f. pl.) Specie de bovine care au ca reprezentant tipic boul; (și la sg.) animal din această specie. [Pr.: ta-u-] – Din it. taurino. Vezi definitia »
prezentín, prezentínuri, s.n. (înv.) numele unui sortiment de brânză. Vezi definitia »
[? in magh. „sánta [pron. șAnta]”], in zona dârjiului [székelyderzs / darsch]; jocul se numeste in magh. [székely] filkó [tavi]] Un atu special de la jocul de carti COLOP sau FILCAI, jucat in Transilvania, probabil importat de la sasi sau unguri. Apare doar la jocul in sase si consta din doua carti de sapte, rosu si verde, cel rosu fiind cea mai mare carte din joc Vezi definitia »
MAGAZÍN, magazine, s. n. 1. Local în care se expun și se vând diferite mărfuri; prăvălie (mare). 2. Publicație periodică (ilustrată) cu material din domenii variate sau, p. ext. (urmat de determinări), dintr-un anumit domeniu. – Din fr. magasin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z