Definita cuvantului arhicancelar
ARHICANCELÁR s. m. demnitar, în imperiul francez, în fruntea serviciilor justiției sau administrației; protonotar; prim-cancelar. (< fr. archichancelier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu arhicancelar
defterdár, defterdári, s.m. (înv.) ministru de finanțe (la otomani). Vezi definitia »
IREGULÁR, -Ă adj. neregulat. (< it. irregolare) Vezi definitia »
BUZUNÁR, buzunare, s. n. Un fel de pungă cusută la haine, în care se țin lucruri mărunte. ◊ Loc. adj. De buzunar = care se poartă în buzunar: p. ext. de format sau de proporții mici. ◊ Expr. A fi (tot) cu mâna în buzunar = a fi darnic; a fi cheltuitor. Bani de buzunar = sumă mică de bani, prevăzută pentru cheltuieli mărunte. A da din buzunar = a plăti din banii proprii o pagubă (de care nu ești răspunzător). A avea (sau a băga) în buzunar (pe cineva) = a avea pe cineva în puterea sa. A avea (ceva) în buzunar = a fi sigur de mai înainte că va dispune de ceva. [Var.: (reg.) pozunár s. n.] – Ngr. buzunári. Vezi definitia »
SUBCOMISÁR, subcomisari, s. m. Funcționar de poliție aflat în imediata subordonare a comisarului în vechea organizare a poliției; gradul acestui funcționar. – Sub1- + comisar (după fr. sous-comissaire). Vezi definitia »
RETROBULBÁR, -Ă adj. (Anat.) Înapoia globului ocular. [Cf. it. retrobulbare, lat. retro – înapoi, bulbus – bulb]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z