Definita cuvantului ariergardă
ARIERGÁRDĂ s. f. (sub)unitate militară care se deplasează în urma unei alte unități în marș, asigurându-i spatele. (< fr. arrière-garde)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ariergardă
LUTEÍNĂ s.f. 1. Materie colorantă galbenă, care se găsește în gălbenușul de ou, în sânge, în morcovi etc.; progesteron. 2. Xantofilă. [Pron. -te-i-. / < fr. lutéine]. Vezi definitia »
covértă, covérte, s.f. (înv.) plic de scrisoare. Vezi definitia »
GROZAMĂ s. f. Mic arbust cu tulpina articulatĂ�, cu frunze alterne și flori galbene, dispuse în racem. -DupĂ� germ. Grausen Vezi definitia »
NEORÁMĂ s. f. reprezentare interioară panoramică pe o suprafață cilindrică, cel ce privește fiind situat în centrul cilindrului. (< fr. néo- /ciné/rama) Vezi definitia »
PRÁFTORIȚĂ, praftorițe, s. f. Pămătuf din păr, din zdrențe, din fâșii de rafie etc., fixat într-o coadă lungă, folosit pentru a scoate spuza din cuptorul de pâine, în fierărie, pentru a stropi cărbunii încinși etc.; praftură. ◊ Expr. (Fam.) A(-i) da cu praftorița = a) a vorbi mult, a trăncăni; b) a supăra pe cineva prin aluzii jignitoare. – Praftură + suf. -iță. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z