Definita cuvantului autocaravană
AUTOCARAVÁNĂ s. f. 1. autovehicul special, care dă reprezentații cinematografice în diferite locuri. 2. caravană de automobile. (< auto2 + caravană)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu autocaravană
MOTOTRICICLÉTĂ s. f. vehicul autopropulsat cu trei roți, pentru mărfuri. (< moto1- + tricicletă) Vezi definitia »
CURATÉLĂ s. f. instituție juridică pentru ocrotirea intereselor și administrarea bunurilor unui minor, ale unei persoane atinse de o anumită incapacitate. (< fr. curatelle, lat. curatela) Vezi definitia »
CARBODIAMÍDĂ s.f. (Chim.) Uree. [Pron. -di-a-. / < fr. carbodiamide]. Vezi definitia »
TERMOBIOGRÁMĂ s. f. curbă reprezentând cantitatea de căldură degajată de un sistem viu, un individ, o populație sau o biocenoză. (< termo- + biogramă) Vezi definitia »
ȘARNIÉRĂ, șarniere, s. f. 1. Balama, țâțână. 2. Dispozitiv format din două piese care, așezate de o parte și de alta a unui corp cilindric și fixate cu buloane, permit suspendarea întregului ansamblu pe un reazem. 3. (Geol.) Locul de îmbinare între cele două flancuri ale unei cute anticlinale sau sinclinale. 4. Locul de îmbinare între cele două valve care formează cochilia unui lamelibranhiat. 5. Fâșie de hârtie gumată pe care o folosesc filateliștii pentru a lipi mărcile poștale în albume. [Pr.: -ni-e-] – Din fr. charnière. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z