Definita cuvantului autocontempla
AUTOCONTEMPLÁ vb. refl. a se contempla pe sine însuși. (< fr. autocontempler)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu autocontempla
XffwLA <a href=„http://xzbbkfqfxelv.com/”>xzbbkfqfxelv</a>, [url=http://uhegtrfihsuy.com/]uhegtrfihsuy[/url], [link=http://ciisdyfdcpnr.com/]ciisdyfdcpnr[/link], http://rrdpshpblpsw.com/ Vezi definitia »
DEPILÁ, depiléz, vb. I. Tranz. 1. A îndepărta părul de pe pielea pregătită pentru tăbăcit. 2. A îndepărta părul de pe corp sau de pe față (smulgându-l sau distrugându-l cu ajutorul razelor Roentgen, al unor pensete speciale sau al substanțelor depilatoare), în scop igienic sau estetic; a epila. – Din fr. dépiler, lat. depilare. Vezi definitia »
ÎNNOBILÁ, înnobilez, vb. I. 1. Tranz. A da unei persoane un titlu de noblețe. ♦ Tranz. și refl. Fig. A face ca cineva să devină sau a deveni mai distins, mai rafinat; a (se) înălța. 2. Tranz. și refl. (pas.) A (se) îmbunătăți calitatea unei rase de animale sau a unei specii de plante; a (se) îmbunătăți proprietățile unor substanțe, unor materiale prin procedee fizice sau chimice. – În + nobil (după fr. anoblir și ennoblir). Vezi definitia »
FLAGELÁ vb. tr. 1. a biciui (în public). 2. (fig.) a ataca prin vorbă, prin scris; a veșteji, a înfiera. (< fr. flageller, lat. flagellare) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z