Definita cuvantului autoturn
AUTOTÚRN s. n. automobil cu o platformă care se poate înălța, la lucrările de reparare a firelor electrice aeriene. (< auto2 + turn)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu autoturn
APELDOORN [ápəldorn], oraș în centrul Olandei; 145,8 mii loc. (1986). Ind. constr. de mașini, chimică, textilă; mobilă, hîrtie. În apropiere (Loo) reședința de vară a familiei regale. Vezi definitia »
INFÉRN s. n. 1. (mit.) locaș subpământean unde se credea că rămân sufletele morților. 2. iad. 3. colecție de cărți licențioase, formând, în bibliotecile mari, o secție aparte unde accesul este limitat. 4. (fig.) atmosferă de dezordine și de confuzie; situație greu de suportat, viață chinuită. (< lat. infernus, it. inferno) Vezi definitia »
ALTÉRN, -Ă, alterne, adj. n. și f. (În expr.) Unghiuri alterne interne (sau externe) = fiecare dintre cele două perechi de unghiuri formate în interiorul (sau în exteriorul) a două drepte paralele tăiate de o secantă, de o parte și de alta a acesteia. Frunze (sau flori) alterne = frunze (sau flori) așezate de o parte și de alta a tulpinii sau a ramurilor, la niveluri diferite. Sistem altern = sistem de agricultură care se bazează pe alternarea culturilor pe același teren. – Fr. alterne (lat. lit. alternus). Vezi definitia »
cámgarn s. n. – Stofă din păr de cămilă. Germ. Kammgarn (sec. XIX). Vezi definitia »
LAMELICÓRN, -Ă, lamelicorni, -e, adj. (Despre insecte) Care are antenele terminate prin prelungiri lamelare. – Din fr. lamellicorne. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z