Definita cuvantului locotractor
LOCOTRACTÓR, locotractoare, s. n. Locomotivă de mică putere, de obicei cu motor diesel, folosită pentru manevre în stații, în triaje, în ateliere etc. – Din fr. locotracteur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu locotractor
VISĂTÓR, -OÁRE, visători, -oare, adj., s. m. și f. (Persoană) care visează, care este înclinată spre reverie, spre meditație; p. ext. (persoană) care este lipsită de simț practic; (persoană) care preconizează un ideal și îl trăiește ca pe o realitate vie, care se lasă condus de utopii. – Visa + suf. -ător. Vezi definitia »
NEPREVĂZĂTÓR, -OÁRE, neprevăzători, -oare, adj. Care nu este prevăzător, care este lipsit de prudență; imprudent. – Ne- + prevăzător. Vezi definitia »
SCINTILATÓR s.n. Substanță în masa căreia se produc scintilații sub acțiunea razelor radioactive. [< germ. Szintillator]. Vezi definitia »
PLANIFICATÓR, -OÁRE, planificatori, -oare, adj. Care planifică. ♦ (Substantivat) Specialist în întocmirea planurilor de desfășurare a unor activități economice. – Planifica + suf. -tor. Vezi definitia »
SĂRĂTÓR, -OÁRE, sărători, -oare s. m. și f. Persoană care sărează alimentele într-o fabrică de conserve. – Sărat + suf. -ător. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z