Definita cuvantului azimutal
AZIMUTÁL, -Ă adj. referitor la azimut. (< fr. azimutal)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu azimutal
MACRORADICÁL s.n. (Chim.) Radical cu catenă lungă care se formează în procesul polimerizării prin radicali. [< fr. macroradical]. Vezi definitia »
CROMOZOMIÁL, -Ă, cromozomiali, -e, adj. (Biol.) De cromozom, al cromozomului. [Pr.: -mi-al] – După engl. chromosomal. Vezi definitia »
UNILATERÁL, -Ă, unilaterali, -e, adj. Care este îndreptat, situat într-o singură direcție. ♦ Care nu angajează decât una dintre părțile contractante. ♦ Care este hotărât (în mod arbitrar) de una singură dintre părți. ♦ Care ține seamă de o singură latură a lucrurilor; care cunoaște numai un aspect al unei probleme și judecă dintr-un singur punct de vedere sau se mărginește la un singur domeniu de cunoștințe; mărginit; arbitrar. – Din fr. unilatéral. Vezi definitia »
REGIONÁL, -Ă, regionali, -e, adj. Care aparține unei regiuni dintr-o țară, privitor la o regiune; făcut în cadrul unei regiuni. ♦ (Substantivat, f.; ieșit din uz) Unitate organizatorică a unei organizații politice, economice etc.. corespunzătoare unei regiuni administrative. [Pr.: -gi-o-] – Din fr. régional. Vezi definitia »
DURÁL1 s. n. duraluminiu. (< germ. Dural) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z