Definita cuvantului basicfrench
BASIC-FRENCH BÉIZIC-FRENCI/ s. f. formă simplificată a limbii franceze, cu un vocabular și o gramatică reduse. (< engl. basic-french)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu basicfrench
BRAUCHITSCH [bráuhltʃ], (Heinrich Alfred) Walther von (1881-1948), feldmareșal german. În al doilea război mondial a comandat un corp de armate care a înfrînt trupele poloneze la Narew (1-6 sept. 1939). A întocmit „Planul Galben”, ce preconiza atacarea Franței dinspre NV, apoi planurile de atacare a Marii Britanii („Leul de mare”) și a U.R.S.S. („Barbarossa”). În dezacord cu Hitler în privința modului de ducere a războiului pe Frontul de Est (după iul. 1941), a fost obligat să demisioneze. Vezi definitia »
BLOCH [blɔc], Ernest (1880-1959), compozitor american de origine elvețiană. Opere, simfonii, concerte instrumentale, lucrări pentru formații de cameră, în care se inspiră din folclorul ebraic. Vezi definitia »
BARASCH, Eugen A. (1906-1987, n. București), jurist român. M. coresp. al Acad. (1963). Lucrări de drept civil și de dreptul familiei („Teoria generală a contractelor economice”, în colab., „Ocrotirea părintească”, în colab.). Vezi definitia »
ALETSCH [áletʃ], cel mai mare ghețar de vale din Europa (Alpii Bernezi). Lungime: 26,8 km; 160 km2. Format din mai multe limbi de gheață, care pornesc din Jungfrau și Aletschhorn. Vezi definitia »
bitch, s. invar. (adol., peior.) 1. târfă. 2. femeie rea. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z