Definita cuvantului boston
BÓSTON1/BOSTÓN s. n. 1. dans lent asemănător valsului, de proveniență americană; melodia corespunzătoare. 2. gen pianistic în jaz, prin alternanță a notelor joase cu acordurile pe care acestea le susțin. 3. joc de cărți. (< fr. boston)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu boston
BASTÓN s. n. 1. obiect în formă de băț, ca sprijin la mers. ♦ ~ de mareșal = baston purtat de mareșal ca semn distinctiv al demnității. 2. băț de mărimi diferite în gimnastica medicală cu scop corectiv. 3. bară cilindrică din metal sau lemn, cu diferite întrebuințări la bordul unei nave. (< it. bastone) Vezi definitia »
JARGÓN s.n. Limbaj specific anumitor categorii sociale, profesiuni etc., cu o sferă de circulație îngustă, care are fond principal de cuvinte și o structură gramaticală proprie. [< fr. jargon]. Vezi definitia »
TERMOTELEFÓN s. n. telefon la care vibrațiile sonore sunt produse prin vibrațiile de temperatură ale unui fir subțire de platină. (< fr. thermotéléphone) Vezi definitia »
DEUTERÓN, deuteroni, s. m. Nucleu al atomului de deuteriu, format dintr-un proton și un neutron. [Pr.: de-u-] – Din fr. deutéron. Vezi definitia »
-GÓN1 elem. gonio1-. () Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z