Definita cuvantului buzer
BÚZER s. n. aparat electromagnetic la unele instalații telefonice, mijloc de apel și de transmitere a unor semnale după codul Morse; vibrator. (< engl. buzzer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu buzer
1. uger cu 2 iesiri, mai pe romaneste ceva unde poti sa pui botul... si sa ti placa. 2. daca nu a ti vazut inca urmariti le pe d-nle V si P de la T. prietenii stiu de ce Vezi definitia »
SUBRADIÉR s. n. (constr.) strat de egalizare sau placă de susținere a izolării hidrofuge sub un radier. (după fr. sous-radier) Vezi definitia »
BONHOEFFER [bónhofər], Dietrich (1906-1945), teolog protestant german. A combătut ideologia național-socialistă („Etica”, „Rezistență și supunere” – scrisori din închisoare). Arestat și executat de naziști. Vezi definitia »
PARAMÉR s. n. (biol.) fiecare dintre cele două părți simetrice ale unui organism sau organ cu simetrie bilaterală. (< engl. paramere) Vezi definitia »
BUCHÉR, bucheri, s. m. 1. Persoană care învață ceva pe dinafară, fără a pricepe ce învață. 2. (Înv.) Persoană care se află cu învățătura abia la alfabet, care este începător la învățătură. – Buche + suf. -ar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z