Definita cuvantului muncușoară
MUNCUȘOÁRĂ, muncușoare, s. f. Munculiță. – Muncă + suf. -ușoară.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu muncușoară
DACIÁDĂ s. f. competiție sportivă românească, cu caracter de masă, organizată din doi în doi ani (înainte de 1989). (< Dacia + -adă) Vezi definitia »
ENCEFALOMIELÍTĂ s.f. (Med.) Inflamație a creierului și a măduvei spinării. [Pron. -mi-e-. / < fr. encéphalomyélite, cf. gr. enkephalos – creier, myelos – măduvă]. Vezi definitia »
IZOHIÉTĂ s.f. Linie care unește punctele de pe suprafața Pământului unde cad cantități egale de apă provenită din precipitații. [Pron. -hi-e, var. isohietă s.f. / < fr. isohyète]. Vezi definitia »
CÁNĂ2, căni, s. f. 1. Vas cu toartă care servește la băut sau la scos lichide dintr-un vas mai mare. ♦ Conținutul unui astfel de vas. 2. Vas de formă cilindrică în care se depune banda de bumbac, de in sau de cânepă, la cardele și laminoarele din filaturi. – Din bg. kana, germ. Kanne. Vezi definitia »
DUZÍNĂ s. f. ansamblu de douăsprezece obiecte de același fel. ◊ de duzină = în serie, de calitate inferioară. (< ngr. duzina, după it. dozzina, fr. douzaine) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z