Definita cuvantului cambie
CÁMBIE s. f. titlu de credit prin care cineva se obligă să plătească sau dispune să se plătească de către o altă persoană o sumă de bani la un anumit termen; trată, bilet de ordin. (< it. cambio)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cambie
CEMENTÁȚIE s. f. 1. cementare. 2. întărire și pierdere a elasticității straturilor externe ale lemnului. 3. zonă de ~ = zonă din scoarța terestră în care se produce îmbogățirea în sulfuri secundare a unui zăcământ de sulfuri primare. (< fr. cémentation) Vezi definitia »
priméjdie (priméjdii), s. f. – Pericol. – Megl. primeajdă. Sl. (bg.) prĕmeždije (Mikloisch, Slaw. Elem., 40; Cihac, II, 191; Berneker, II, 32). – Der. primejdios, adj. (periculos); primejdui, vb. (a fi, a pune în pericol; refl., a se expune unui pericol). Vezi definitia »
COLECISTOGRAFÍE, colecistografii, s. f. Radiografie a veziculei biliare după introducerea în organism a unei substanțe de contrast. – Din fr. cholécystographie. Vezi definitia »
SIFILOGRAFÍE s.f. v. sifiligrafie. Vezi definitia »
ARTROGRAFÍE s. f. radiografie a unei articulații (1) cu ajutorul unei substanțe de contrast. (< fr. arthrographie) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z