Definita cuvantului cambuză
CAMBÚZĂ s. f. magazie de provizii la bordul navelor. (< fr. cambuse)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cambuză
PIROTÍNĂ s. f. Sulfură naturală de fier, cristalizată în sistemul hexagonal, de culoare galbenă închisă cu reflexe brune-roz. – Din fr. pyrrhotine. Vezi definitia »
ZĂLĂUÁNCĂ, zălăuánce, s.f. Femeie născută și crescută în municipiul Zalău. ♦ Locuitoare din municipiul Zalău. [sil. -lă-uan-, g.-d. art. zălăuáncei] (din zălăuan + suf. -că) Vezi definitia »
RÉNTĂ s.f. 1. (Ist.) Plată (în muncă, în produse sau în bani) la care era obligat iobagul față de stăpânul său. 2. (Ec.) Venit pe care îl aduce cu regularitate un bun imobiliar și care nu este legat de o activitate productivă a proprietarului acestora; dobândă a unei obligații emise de stat. ♦ Rentă viageră = rentă anuală care încetează la moartea beneficiarului. [< fr. rente]. Vezi definitia »
EFERVESCÉNȚĂ, efervescențe, s. f. Degajare rapidă și zgomotoasă a unui gaz într-o masă lichidă, datorită unei reacții chimice sau fizice. ♦ Fig. Agitație, frământare, fierbere. – Din fr. effervescence. Vezi definitia »
porcăreálă2, porcăréli, s.f. (reg.; la unele jocuri cu mingea) prindere a mingii aruncată de membrii echipei adverse și aruncarea ei după aceștia; porcărie, porcărit. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z