Definita cuvantului caricaturiza
CARICATURIZÁ vb. tr. a înfățișa pe cineva sau ceva printr-o caricatură. (după fr. caricaturer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu caricaturiza
VASCULARIZÁ vb. I. tr. A străbate un țesut, un organ etc. cu o rețea de vase de sânge. [Cf. it. vascolarizzare]. Vezi definitia »
SERTIZÁ vb. I. tr. A reduce secțiunea la capătul unei piese tubulare prin deformarea plastică a pereților ei. ♦ A fixa proiectilul în tubul cartușului. ♦ A fixa o piatră prețioasă într-o montură. [Cf. fr. sertir]. Vezi definitia »
SOCIOLOGIZÁ vb. I. intr. A interpreta unele fenomene sau procese de pe pozițiile sociologismului. [Cf. fr. sociologiser]. Vezi definitia »
ANEANTIZÁ, aneantizez, vb. I. Tranz. (Livr.) A distruge total, a reduce la nimic. [Pr.: -ne-an-] – După fr. anéantir. Vezi definitia »
GAZÁ, gazez, vb. I. Tranz. 1. A expune un spațiu limitat acțiunii unor gaze toxice pentru distrugerea anumitor organisme vii dăunătoare (paraziți, șoareci, insecte). 2. A lansa gaze toxice într-o zonă în timp de război pentru a distruge în masă; a expune o persoană sau un grup de persoane acțiunii gazelor toxice într-o încăpere închisă pentru a le ucide. – Din fr. gazer. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z