Definita cuvantului charter
CHARTER [CÉARTĂR] s. n. 1. tip de contract de transport cu avioane sau nave închiriate de o agenție de turism ori comercială, care permite tarife mai reduse decât pe liniile regulate. 2. avion, navă care circulă conform unui charter (1). (< engl. charter)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu charter
BÓXER2 s.m. Câine de pază puternic, cu pielea de pe cap cutată și părul scurt, aspru, strălucitor. [< fr. boxer]. Vezi definitia »
RUTIÉR, -Ă I. adj. referitor la drumuri, la șosele. ♦ transport ~ = transport făcut pe șosea; tractor ~ = tractor rapid, în general cu roți, folosit în orașe și pe șosele la transportarea remorcilor. II. s. m. ciclist participant la întrecerile sportive care se desfășoară pe șosele. (< fr. routier) Vezi definitia »
BARBIFÉR, -Ă adj. (despre plante) prevăzut cu un smoc de peri lungi. (< fr. barbifère) Vezi definitia »
PEDALIÉR, pedaliere, s. n. Sistem de pedale de la orgă (corespunzătoare sunetelor grave). [Pr.: -li-er.Var.: pedáler s. n.] – Din fr. pédalier. Vezi definitia »
ABD EL-KADER (1808-1883), emir arab, erou național al Algeriei, conducător al luptei împotriva colonialiștilor francezi (1832-1847). Înfrînt, a murit în emigrație. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z