Definita cuvantului charter
CHARTER [CÉARTĂR] s. n. 1. tip de contract de transport cu avioane sau nave închiriate de o agenție de turism ori comercială, care permite tarife mai reduse decât pe liniile regulate. 2. avion, navă care circulă conform unui charter (1). (< engl. charter)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu charter
CAUDIFÉR, -Ă, caudiferi, -e, adj. (Rar) Care are coadă, care poartă coadă. [Pr.: ca-u-] – Din fr. caudifère. Vezi definitia »
ALTHUSSER [altüsér], Louis (1918-1990), filozof francez. Studii de reinterpretare a textelor întemeietorilor materialismului dialectic, în încercarea de elaborare a marxismului structuralist („Citindu-l pe Marx”). A elaborat categorii noi: „temporalitatea istorică”, „supradeterminarea”, „cauzalitatea temporală”. Vezi definitia »
IÉZER, iezere, s. n. Lac adânc (de munte). – Din sl. jezerŭ. Vezi definitia »
úger (-re), s. n.Țîță. – Var. Mold. ulger, unger. Mr. udzire, istr. uger. Lat. ūbĕr (Pușcariu 1737; REW 9026), cf. romagn. uver, it. ubero, port. ubre. Schimbul consonantic ca în rubusrug (după Pușcariu și Tiktin, prin analogie cu a suge). Legătura cu mag. ugyan (Cihac, II, 536) nu este probabilă. Vezi definitia »
PRIZONIÉR, -Ă, prizonieri, -e, s. m. și f. 1. Militar luat în captivitate în timpul unui război și reținut de dușman pentru a nu mai participa la ostilități; p. ext. persoană căzută în mâinile unui dușman și rămasă în puterea acestuia; captiv, prins. 2. Persoană arestată, întemnițată; deținut. ♦ Fig. Persoană lipsită de libertate. 3. (Tehn.; în sintagma) Șurub prizonier = prizon. [Pr.: -ni-er] – Din fr. prisonnier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z