Definita cuvantului clips
CLIPS s. n. 1. agrafă, broșă sau cercel care se prinde cu un fel de clapă sau ac cu arc. 2. piesă formată din două elemente care se asamblează și se desfac ușor. (< germ. Klips)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu clips
CLIPS s.n. 1. Agrafă, broșă sau cercel care se prinde cu un fel de clapă sau ac cu arc. 2. Piesă formată din două elemente care se asamblează și se desfac ușor. [Pl. -suri. / < germ. Klips]. Vezi definitia »
BÍCEPS, bicepși, s. m. Mușchi cu extremitatea superioară despărțită în două ligamente; (în special) mușchiul dintre umăr și cot, care face să se îndoaie antebrațul. – Din fr., lat. biceps. Vezi definitia »
PRÍNCEPS I. adj. inv. 1. ediție ~ = prima ediție a operei unui scriitor (clasic). 2. cel dintâi; principal. II. s. m. inv. împărat al Imperiului Roman. (< lat. princeps) Vezi definitia »
ȘNAPS s. n. (fam.) rachiu (tare); vinars. (< germ. Schnaps) Vezi definitia »
GHIPS s. n. 1. sulfat natural hidratat de calciu de duritate mică, folosit la fabricarea ipsosului, în industria porțelanului, în medicină etc. 2. sculptură din acest material. (< germ. Gips, fr. gypse, lat. gypsum) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z