Definita cuvantului cloric
CLÓRIC adj. acid ~ = acid oxigenat al clorului, oxidant foarte puternic. (< fr. chlorique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cloric
ATANARIC (ATHANARIC), rege vizigot. Menționat de izvoare între 367 și 381 în S Daciei; i s-a atribuit prezumtiv „Tezaurul de la Pietroasa” (Cloșca cu puii de aur). V. Pietroasele. Vezi definitia »
ENERGÉTIC, -Ă, energetici, -ce, adj., s. f. 1. Adj. Privitor la producerea și la folosirea diferitelor forme de energie. ◊ Sistem energetic = ansamblu de instalații organizat unitar în scopul producerii, transmisiunii și distribuției energiei electromagnetice pe un anumit teritoriu. 2. S. f. Ramură a fizicii care studiază fenomenele produse în sistemele fizice din punctul de vedere al transformărilor de energie dintr-o formă în alta; ramură a tehnicii care se ocupă cu studiul surselor și al posibilităților tehnico-economice de exploatare și de utilizare a diferitelor forme de energie. – Din fr. énergétique. Vezi definitia »
DIDÁCTIC, -Ă, didactici, -e, adj. De sau pentru învățământ, relativ la învățământ. ♦ Menit să instruiască. Operă didactică.Fr. didactique (< gr.). Vezi definitia »
MIASMÁTIC, -Ă, miasmatici, -ce, adj. Care conține sau produce miasme; puturos, pestilențial. [Pr.: mi-as-] – Din fr. miasmatique. Vezi definitia »
NĂSTÁȘNIC, -Ă, năstașnici, -ce, adj. (Reg.) Vioi, zburdalnic, neastâmpărat. – Et. nec. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z