Definita cuvantului medicofarmaceutic
MÉDICO-FARMACEÚTIC, -Ă, medico-farmaceutici, -ce, adj. Care are un caracter medical și farmaceutic, privitor la medicină și la farmacie, de medicină și de farmacie. – Medico- + farmaceutic.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu medicofarmaceutic
ANDRIĆ [ándrici], Ivo (1892-1975), scriitor și diplomat iugoslav. Povestiri și nuvele („Curtea blestemată”). Romane de analiză bazată pe o riguroasă documentație istorică, avînd ca fundal lumea pitorească a Bosniei („E un pod pe Drina”, „Cronica din Travnik”). Premiul Nobel (1961). Vezi definitia »
scorúmnic, adj. 1. (înv. și reg.; despre o specie de porumb) care se coace de timpuriu și are druga groasă și bobul auriu, mare. 2. (reg.; despre legume, fructe, cereale) care se coace mai devreme decât se coc în mod obișnuit alte legume, fructe, cereale. 3. (reg.; despre oameni) care îmbătrânește înainte de vreme. 4. (reg.) care se căsătorește de tânăr. 5. (reg.; despre copii; în forma: scoromnic) dezvoltat înainte de vreme, precoce. Vezi definitia »
ASÉPTIC, -Ă, aseptici, -e, adj. (Despre obiecte) În stare de asepsie. – Fr. aseptique (< gr.). Vezi definitia »
TABÁGIC, -Ă adj. Cauzat de tabagism; caracteristic unui fumător vechi. ♦ (și s.) Intoxicat cu nicotina din tutun. [Cf. fr. tabagique]. Vezi definitia »
ELECTROTÉRMIC, -Ă, electrotermici, -ce, adj. Care aparține electrotermiei, care se referă la electrotermie. – Din fr. électrothermique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z