Definita cuvantului comenta
COMENTÁ vb. tr. 1. a interpreta (pe marginea unei întâmplări, a unei chestiuni etc.). ◊ (peior.) a discuta, a interpreta cu răutate faptele sau spusele cuiva. 2. a analiza, a explica critic (o operă literară, istorică etc.). (< fr. commenter, lat. commentari)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu comenta
DEBITÁ1 vb. I. tr. 1. A vinde (mărfuri) cu amănuntul. 2. A da, a furniza o anumită cantitate de fluid, de lichid, de energie etc. 3. (Fig.) A vorbi, a spune, a sporovăi multe. ♦ A declama. 4. A tăia (lemn, tablă, blocuri de piatră, de marmură etc.) în bucăți de anumite forme și dimensiuni. [< fr. débiter]. Vezi definitia »
INFLECTÁ, -re, inflectez, vb. 1. modulare (a vocii), modificare a unui ton, nuanta; 2. curbare, incovoiere, arcuire inauntru; 3. difractie. Vezi definitia »
DEFECTÁ vb. a trada, a dezerta Vezi definitia »
DECAPITÁ vb. I. tr. A tăia capul cuiva, a executa (pe cineva) prin tăierea capului. ♦ A separa capul bovinelor de corpul lor la abator. [< fr. décapiter, it., lat. decapitare]. Vezi definitia »
ECLATÁ, eclatez, vb. I. Intranz. (Franțuzism) A străluci, a impresiona puternic prin strălucire. ♦ Fig. A izbucni, a se manifesta violent, brusc. – Din fr. éclater. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z