Definita cuvantului condescendent
CONDESCENDÉNT, -Ă adj. care manifestă condescendență. (< fr. condescendant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu condescendent
PEMPÁNT, -Ă adj. dichisit, elegant, atrăgător, seducător. (< fr. pimpant) Vezi definitia »
VOLÁNT2, -Ă, volanți, -te, adj. Desprins de o unitate, detașabil; mobil. ◊ Foaie volantă = tipăritură pe o singură foaie care se difuzează în public ca manifest, ca afiș etc.; filă detașată dintr-un caiet, dintr-o carte etc. Echipă volantă = echipă mobilă care se deplasează cu ușurință, dintr-un loc de muncă în altul, după nevoie. Bibliotecă volantă = fond de cărți aparținând unei biblioteci și împrumutat unei instituții pentru folosință temporară. ♦ (Rar) Care poate zbura; care se poate menține în aer. – Din fr. volant. Vezi definitia »
DESICÁNT, -Ă, desicanți, -te, adj. 1. (Despre anumite materiale sau substanțe) Care absoarbe umiditatea. 2. S. m. Material sau substanță care are proprietatea de a absorbi excesul de umiditate dintr-un anumit mediu. – Din engl. desiccant. Vezi definitia »
SENTIMÉNT s. n. 1. proces afectiv mai durabil și mai complex decât emoția, exprimând atitudinea pe care omul o are față de realitate; simțire, simțământ. ◊ afecțiune. 2. credință, impresie intimă; convingere. (< fr. sentiment) Vezi definitia »
PASÁNT, pasante, adj. (În sintagma) Contor pasant (și substantivat, n.) = contor care înregistrează consumul de energie electrică defalcat din consumul înregistrat de un contor general. – Din germ. passant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z