Definita cuvantului continua
CONTINUÁ vb. I. intr., refl. a urma pe cineva, a merge înainte; a se prelungi. II. tr. a duce mai departe ceva început. (< fr. continuer, lat. continuare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu continua
EXTENUÁ, extenuez, vb. I. Refl. și tranz. A (se) obosi peste măsură; a (se) istovi, a (se) epuiza. [Pr.: -nu-a] – Din fr. exténuer, lat. extenuare. Vezi definitia »
EVOLUÁ vb. I. intr. 1. A se dezvolta, a se transforma. ♦ A se desfășura, a se întinde. 2. A se mișca, a se desfășura larg (cu mișcări circulare). [Pron. -lu-a, p.i. 3,6 -uează, ger. -uând. / < fr. évoluer]. Vezi definitia »
SUPRAEVALUÁ vb. tr. a evalua (ceva) mai mult decât trebuie, decât face; a supraaprecia. (după fr. surévaluer) Vezi definitia »
REFLUÁ vb. I. intr. (Despre ape, lichide) A se revărsa înapoi; a reveni, a se întoarce. [Pron. -flu-a. / < fr. refluer]. Vezi definitia »
EȘUÁ vb. intr. 1. (despre nave) a se împotmoli în nisip într-un loc unde apa este mai puțin adâncă. 2. (fam.) a se împiedica (de un obstacol). 3. a suferi un eșec. 4. (fig.) a nu reuși. (< fr. échouer) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z