Definita cuvantului contrafugă
CONTRAFÚGĂ s. f. (muz.) fugă inversată. (< it. contrafuga)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu contrafugă
EXOSFÉRĂ, exosfere, s. f. Strat atmosferic situat la o altitudine de peste 1000 km deasupra pământului. – Din fr. exosphère. Vezi definitia »
coașcă, coáște, s.f. (reg.) 1. coșuleț împletit din fâșii de coajă de tei. 2. păpușă de cârpe, golomoz. 3. sâni mari (de femeie) care atârnă. Vezi definitia »
AVANGÁRDĂ s.f. 1. Detașament care se trimite în fruntea unei trupe în marș spre a o asigura împotriva unui atac prin surprindere. ♦ (Fig.) Grup care se află în frunte. ◊ De avangardă = care merge în frunte, care conduce; în avangardă = în frunte. 2. Avangardism. ◊ Curent de avangardă = curent cultural cu tendințe avangardiste. [Pl. -gărzi, -garde. / < fr. avant-garde, cf. rus. avangard]. Vezi definitia »
ABUNDÉNȚĂ s. f. Belșug, bogăție. ♢ Loc. adv. Din abundență = din plin; mult. – Fr. abondance (lat. lit. abundantia). Vezi definitia »
bucățică de scândură în formă de policioră pusă in fața unei găuri, deschizături sau geam pentru a ușura odihna păsărilor sau intrarea lor în adăpost. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z