Definita cuvantului coșaveraj
COȘAVERÁJ s. n. raportul de puncte într-un meci de bachet. (< coș- + -averaj)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu coșaveraj
TRENÁJ s. n. 1. transport minier în care vagonetele sunt trase de un cablu care se desfășoară pe un troliu. 2. perturbație în funcționarea unor tuburi analizoare care se manifestă sub forma unei cozi în urma părților în mișcare pe imaginea de televiziune. (< fr. traînage) Vezi definitia »
VAGABONDÁJ s. n. Vagabondare; starea celui care vagabondează. ♦ Infracțiune comisă de omul capabil de muncă ce refuză să exercite o ocupație, fără domiciliu stabil și lipsit de mijloace cinstite de trai. – Din fr. vagabondage. Vezi definitia »
COLMATÁJ, colmataje, s. n. Colmatare. – Din fr. colmatage. Vezi definitia »
AVANTÁJ, avantaje, s. n. 1. Folos mai mare pe care îl obține cineva de la un lucru (în raport cu altul). 2. Drept excepțional; favoare, privilegiu. A acorda avantaje unei instituții. 3. Superioritatea unei persoane față de alta, bazată pe o situație, pe o împrejurare mai favorabilă. – Fr. avantage. Vezi definitia »
BARBOTÁJ s. n. 1. sistem de ungere a unui motor prin împroșcarea lubrifiantului pe suprafețele de uns. 2. amestec de apă cu tărâțe la hrana animalelor. (< fr. barbotage) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z