Definita cuvantului credit
CRÉDIT s. n. 1. relație ce se stabilește între o persoană (creditor) care acordă, sub formă de împrumut, o sumă de bani sau alte valori și o altă persoană (debitor), care primește împrumutul, urmând ca restituirea să se efectueze la o dată ulterioară, determinată; împrumut acordat; creanța creditorului; obligația (bănească) a celui creditat. 2. sferă a circulației bănești cuprinzând relațiile de credit. 3. coloana (din dreapta) a unui cont, care reprezintă sumele avansate. 4. (fig.) încredere, considerație, stimă, autoritate de care se bucură cineva. (< fr. crédit, lat. creditum)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu credit
SILVINÍT s. n. Amestec natural de silvină și sare gemă, care se găsește în unele zăcăminte de săruri de potasiu și este întrebuințat ca îngrășământ agricol. – Din fr. sylvinite. Vezi definitia »
PROTESTARISÍT adj. v. protestarisi. [DAR] Vezi definitia »
BÂRFÍT s. f. Bârfeală. – V. bârfi. Vezi definitia »
LAZULÍT s. n. fosfat natural hidratat de aluminiu, magneziu, fier și calciu, de culoare albastră, folosit ca abraziv. (< fr. lazulite) Vezi definitia »
RADIOTEODOLÍT s. n. aparat pentru determinarea în altitudine a direcției și vitezei vântului prin măsurarea unghiurilor azimutale și verticale ale unui radioemițător. (< germ. Radiotheodolit) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z