Definita cuvantului cvadruman
CVADRUMÁN, -Ă adj. (despre maimuțe) care se folosește de cele patru picioare ca de mâini. ◊ (s. f. pl.) maimuțe. (< fr. quadrumane)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cvadruman
VARÁN, varani, s.m. Reptilă mare de uscat (2-3 m lungime) care trăiește în insula Komodo, de lângă Sumatra; dragon de Komodo. – Din fr. varan. Vezi definitia »
ANDIJAN, oraș în Uzbekistan (C.S.I.); 287 lii loc. (1988). Nod de comunicații. Expl. de petrol. Constr. de mașini, mat. de constr., produse alim., țesături de bumbac. Vezi definitia »
cosmopolitan Vezi definitia »
PAVIÁN, paviani, s. m. (La pl.) Gen de maimuțe africane cu botul alungit ca de câine și cu corpul acoperit cu păr lung și rar (Pavio); (și la sg.) maimuță care face parte din acest gen. [Pr.: -vi-an] – Din germ. Pavian. Vezi definitia »
POPORÁN, -Ă, poporani, -e, adj., s. m. și f. I. Adj. 1. Care aparține poporanismului, privitor la poporanism. 2. (Înv. și pop.) Popular. II. S. m. și f. 1. (Ieșit din uz) Persoană care făcea parte din grosul populației; spec. sătean, țăran. 2. (Înv. și reg.) Enoriaș. – Popor + suf. -an. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z