Definita cuvantului cvasidelict
CVASIDELÍCT s. n. fapt ilicit care, comis fără intenția de a vătăma, cauzează totuși o daună, putând da naștere la o acțiune civilă pentru daune-interese. (< fr. quasi-délit)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cvasidelict
ANTRÁCT s.n. Pauză, interval de timp care separă două acte ale unei reprezentații teatrale. ♦ Piesă muzicală care se execută între actele unei piese de teatru. [< fr. entracte, cf. entre actes – între acte]. Vezi definitia »
INCOMPLÉCT, -Ă adj. v. incomplet. Vezi definitia »
1.conflict, in special intre protagonist si antagonist intr-o opera literara 2. o parte a pieselor grcesti, in special a comediilor, in care doua personaje sunt antrenate intr-o disputa verbala Vezi definitia »
INDIRÉCT, -Ă adj. (adesea adv.) Care nu se face, nu se obține direct, ci mijlocit, cu ajutorul cuiva sau a ceva. ◊ Complement direct = parte de propoziție asupra căreia se răsfrânge în chip indirect acțiunea verbului; propoziție completivă (și s.f.) = propoziție cu funcție de complement indirect. 3. (Fin.) Impozit indirect = impozit inclus în prețul anumitor obiecte de consum. 4. (Mil.) Tragere indirectă = tragere făcută pe bază de calcul asupra unor ținte care nu se văd. [Cf. fr. indirect, lat. indirectus]. Vezi definitia »
INTELÉCT s. n. capacitatea de a gândi, de a opera cu noțiuni; minte, gândire, rațiune. (< fr. intellect, lat. intellectus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z