Definita cuvantului debloca
DEBLOCÁ vb. tr. 1. a înlătura obstacolele de pe o cale de comunicație; a degaja. ◊ a despresura (o cetate asediată, un port blocat etc.). ◊ a desțepeni (mașini, aparate). 2. a scoate de sub blocare bani, valori bancare. 3. a scoate din cadrele active ale armatei (ofițeri), a pensiona înainte de vreme (funcționari). (< fr. débloquer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu debloca
FRUCTIFICÁ vb. I. intr. 1. a produce fructe, a rodi. 2. (despre capital, bani) a aduce venit, a crește prin acumulare de dobânzi. II. tr. (fig.) a folosi cu profit o situație, o ocazie. (< fr. fructifier, lat. fructificare) Vezi definitia »
A DEFECA a se căca, a se căca împrăștiat, a se căca pe el, a se cufuri, a face ă-ă/ treabă mare, a se răhăți, a se slobozi, a sta pe tron, a se ușura. Vezi definitia »
MISTIFICÁ vb. I. tr. A denatura adevărul; a înșela, a păcăli: (p. ext.) a falsifica. [P.i. mistífic, 3,6 -că. / cf. fr. mystifier, it. mistificare]. Vezi definitia »
Daca cautati prin „google” cuvantul „INCASTRU”, veti ajunge la un articol al subsemnatului (Viorel Lupea, alias CDV ), in care apare cuvantul incastru (despre care v-am informat acum vreo trei ore in urma...). De altfel, am mai participat la completarea dictionarului Dvs. (DEX) cu cuvantul „IRAT” , sub pseudonimul CDV. Cu multe urari de bine, Viorel Lupea, colaborator la site-ul rebusist www.rebusmania.com , precum si www.rebusonline.com Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z