Definita cuvantului decidabilitate
DECIDABILITÁTE s. f. caracterul unui sistem ipotetico-deductiv contradictoriu și complet. (< fr. décidabilité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu decidabilitate
CHIRALITÁTE s. f. proprietate a unor molecule de a fi optic active, de a admite aranjări diferite ale elementelor structurale. (< fr. chiralité) Vezi definitia »
PLURIDIMENSIONALITÁTE s.f. Calitatea a ceea ce este pluridimensional. [Pron. -si-o-. / cf. it. pluridimensionalità]. Vezi definitia »
activitate desfasurata de participantul profesinist la piata valorilor mobiliare care consta in efectuarea operatiilor de colectare ,verificare, corectare a informatiei privind tranzactiile valorilor mobiliare -perfecteaza documente, stinge obligatii reciproce ale participantilor profesionisti la piata valorilor mobiliare. Vezi definitia »
FRĂȚÉȘTE adv. În mod frățesc, ca un frate, ca frații, cu dragoste frățească. ◊ Expr. A împărți (ceva) frățește = a împărți în părți egale, în mod loial. – Frate + suf. -ește. Vezi definitia »
UMIDITÁTE s. f. Proprietate a unui corp sau a unui mediu ambiant de a absorbi și de a reține o anumită cantitate de apă sau vapori de apă; însușirea, starea a ceea ce e umed; umezeală (1). ♦ Cantitatea de apă pe care o conține un material sau un mediu; spec. conținutul în vapori (sau în picături) de apă ori în cristale de gheață al atmosferei. – Din fr. humidité, lat. humiditas, -atis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z