Definita cuvantului decizional
DECIZIONÁL, -Ă adj. referitor la decizie. (< engl. decisional)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu decizional
COMPOZIȚIONÁL, -Ă adj. referitor la compoziție. (< it. composizionale) Vezi definitia »
ATONÁL, -Ă adj. (Muz.) Compus după regulile atonalității, în afara sistemului tonal tradițional. [Cf. fr. atonal, it. atonale]. Vezi definitia »
COMUNÁL, -Ă adj. De comună, referitor la comună; care unește două sau mai multe comune. [ < fr. communal]. Vezi definitia »
METÁL, metale, s. n. 1. Nume generic dat oricărui element chimic cu luciu caracteristic, bun conducător de căldură și de electricitate, maleabil și ductil, de obicei solid la temperatura obișnuită; p. ext. aliaj format din două sau mai multe asemenea elemente chimice, din aceste elemente și alte materiale etc. ◊ Metal nobil = metal care se găsește în natură în cantități mici și care se oxidează sau se alterează cu greutate. Metal prețios = aurul, platina și argintul. Metal rar = metal care se găsește în cantități mici sau în stare dispersă în scoarța Pământului. ♦ Fig. Bani. 2. (Pop.; la pl.) Substanță chimică. [Pl. și: (rar) metaluri] – Din fr. métal, germ. Metall. Vezi definitia »
GENITIVÁL, -Ă adj. (despre cuvinte, părți de propoziție, construcții) în cazul genitiv. ♦ articol ~ = articol posesiv. (< genitiv + -al) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z