Definita cuvantului deconserva
DECONSERVÁ vb. tr. a înlătura unsoarea de conservare de pe suprafața unui material, spre a-l face apt pentru întrebuințare. (< de1- + conserva)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu deconserva
COȘÁVA, s. f. art. Vânt rece, cu viteză mare, asemănător cu bora, care bate primăvara dinspre Alpii Dinarici. – Et. nec. Vezi definitia »
baclavá (baclavále), s. f. – Prăjitură orientală din foi de plăcintă, cu miere și migdale. – Mr. băclăvă. Tc. baklava (Roesler 588; Șeineanu, II, 33; Ronzevalle 46) de unde și ngr. μπαϰλαβᾶς, bg. baklava. Vezi definitia »
AUTOOBSERVÁ vb. refl. a-și observa propriile acțiuni, manifestări comportamentale, idei, trăiri afective. (< fr. autoobserver) Vezi definitia »
duvá s.f. (înv.) rugăciunea turcească. Vezi definitia »
va implor daca puteti sa salvam frumoasa noastra limba stramoseasca alungand pe huligani ;vedeti in revista REBUS DE ex.{sa stiti ca sunt frecvente si total iresponsabile} ...cuvantul REAN in careul dela pag. 41 „UNDE-S MULTI... Aceasta impietate nu este prima si se constitue ca obicei a acestui grup din Braila.Dupa umila mea parere de vina este in primul rand redactorul sef ZGUBEA sau poate si mai sus la FLACARA {nu cred ca este o intamplare ”nimic nu este intamplator tovarasi!' Este absolut caracteristic.Va rog sa ma credeti .Sunt foarte in varsta Nu sunt lingvist Fiti intrasigenti .Este una din cele mai puternice arme pentru noi cei care am iubit marile si autenticele valori romanesti.Nu ingaduiti nicio miselie. Credeti-ma ca personaje ca cei vizati nu ca ar lua niste bani iliciti dar nu va exagerez :sunt convins ca si-ar suprima si alfel de parinti. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z