Definita cuvantului defula
DEFULÁ vb. I. tr. a da curs liber ideilor și tendințelor refulate în subconștient. II. refl. (fam.) a se lăsa purtat de stări afective; a-și descărca sufletul. (< fr. défouler)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu defula
DEGRINGOLÁ vb. I. intr. (Rar) A se prăvăli treptat, a se prăbuși; a decădea treptat. [< fr. dégringoler]. Vezi definitia »
SEGUIDILLA s.f. Vechi dans popular spaniol cu mișcare vie și ritm variat; melodia acestui dans, executată cu acompaniament de castaniete sau de chitară. [Pron. -ghi-di-lia. / < sp. seguidilla, cf. fr. séguedille]. Vezi definitia »
INSTILÁ, instilez, vb. I. Tranz. A administra picătură cu picătură un medicament lichid în scopuri terapeutice sau profilactice, a face o instilație; a pica1. – Din fr. instiller, lat. instillare. Vezi definitia »
VIOLÁ vb. tr. 1. a încălca, a nesocoti o lege, un angajament, un drept. 2. (jur.) a pătrunde cu forța; a deschide prin abuz. 3. a silui, a necinsti (o fată, o femeie). ◊ a profana. 4. (fig.) a ~ conștiința = a impune prin forță unele idei. (< fr. violer, lat. violare) Vezi definitia »
COAGULÁ vb. I. tr., refl. A (se) închega, a prinde cheag; a conglutina. [Pron. co-a-. / < fr. coaguler, cf. lat. coagulare]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z