Definita cuvantului delapidator
DELAPIDATÓR, -OÁRE s. m. f. cel care săvârșește o delapidare. (după fr. dilapidateur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu delapidator
COMPRESÓR s.n. 1. Mașină cu care se ridică presiunea unui gaz. 2. Mașină rutieră, formată dintr-un cilindru masiv și greu, care servește la nivelarea drumurilor. 3. Instrument chirurgical cu care se face o compresiune (mai ales la un vas sanguin). // adj. Care comprimă. [< fr. compresseur]. Vezi definitia »
MĂSURĂTÓR, -OÁRE, măsurători, -oare, adj., subst. 1. Adj. (Rar) Care măsoară; cu care se măsoară. 2. S. m. și f. Persoană care măsoară ceva; spec. lucrător care efectuează operații de măsurare. ◊ (Pop.) Măsurător de pământ = inginer hotarnic. 3. S. n. și f. Nume dat unor obiecte care servesc la măsurat. ♦ Compas sau instrument folosit pentru a măsura sau a verifica dimensiunile interioare sau exterioare ale unui obiect. – Măsura + suf. -tor. Vezi definitia »
PREZENTATÓR, -OÁRE s. m. f. cel care prezintă (publicului) programul unui spectacol etc. (< fr. presentateur) Vezi definitia »
moderator e labagiul care n-o sa bage pe site ( adica sait) explicatziile mele.. lua-i-ash „muia” in pula.. :) Vezi definitia »
IMPACTÓR, impactoare, s. n. (Med.) Aparat folosit pentru impactarea fragmentelor osoase prin prinderea în șuruburi. – Din fr. impacteur. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z