Definita cuvantului delicvescență
DELICVESCÉNȚĂ s. f. 1. proprietate a unor substanțe solide de a fi delicvescente. 2. (fig.) decadență, corupție. (< fr. déliquescence)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu delicvescență
LAMBLIÁZĂ s.f. (Med.) Parazitoză provocată de prezența în organism a lambliei; giardiază. [Pron. -li-a-. / < fr. lambliase]. Vezi definitia »
ELECTROÓPTICĂ s.f. – V. electrooptic (2) [DEX'98] Vezi definitia »
INTERFERÉNȚĂ s. f. 1. întâlnire, încrucișare, combinare a două sau mai multe fenomene, întâmplări, fapte etc. 2. suprapunere a efectelor a două mișcări vibratorii provenind din surse diferite. 3. (genet.) probabilitate mai redusă de crossing-over în vecinătatea unuia anterior realizat. 4. influența mutuală a sondelor prin care se exploatează același zăcământ. (< fr. interférence) Vezi definitia »
MICROMOLECÚLĂ s. f. moleculă cu un număr mic de atomi. (< fr. micromolécule) Vezi definitia »
FURNÍCĂ, furnici, s. f. (La pl.) Grup de insecte din ordinul himenopterelor, de talie mică sau mijlocie, negre sau roșii, care trăiesc în colonii; (și la sg.) insectă care face parte din acest grup. ◊ Harnic ca o furnică, se spune despre un om foarte muncitor. ◊ Furnică albă = termită. [Pl. și: (rar) furnice] – Lat. formica. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z