Definita cuvantului derutant
DERUTÁNT, -Ă adj. care derutează. (< fr. déroutant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu derutant
FOLIÁNT, foliante, s. n. Carte de dimensiuni mari, de obicei formată din coli îndoite o singură dată, cu paginația in folio (1). [Pr.: -li-ant] – Din germ. Foliant. Vezi definitia »
ASCENDÉNT2, -Ă, ascendenți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care urcă; suitor. ◊ Gamă ascendentă = gamă care urcă de la tonuri grave la tonuri înalte. Linie ascendentă = linie genealogică care suie de la fiu la părinți, de la nepoți la bunici etc. ♦ Fig. Care se dezvoltă progresiv (de la inferior la superior, de la simplu la complex etc.); cu caracter progresiv. 2. S. m. și f. Rudă în linie directă care face parte dintr-o generație anterioară; (la pl. m.) strămoși. – Lat. lit. ascendens, -ntis (fr. ascendant). Vezi definitia »
IMERGÉNT, -Ă adj. (Despre o rază luminoasă) Care străbate un mediu oarecare. [< fr. immergent]. Vezi definitia »
SANGVINOLÉNT, -Ă, sangvinolenți, -te, adj. 1. Amestecat cu sânge, care conține sânge. 2. De culoarea sângelui; sângeriu. [Var.: sanghinolént, -ă, sanguinolént, -ă adj.] – Din fr. sanguinolent, lat. sanguinolentus. Vezi definitia »
ADVÉNT s.n. 1. (La catolici) Perioadă de patru săptămâni dinaintea Crăciunului. 2. Fiecare din cele patru duminici care preced Crăciunul. (< germ. Advent, lat. adventus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z