Definita cuvantului descementa
DESCEMENTÁ vb. tr. (în tehnica dentară) a îndepărta dinții artificiali cementați de pe lucrările protetice metalice. (< des- + cementa)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu descementa
INJECTÁ vb. I. 1. tr. A introduce un lichid cu seringa într-un corp, într-o rană etc. ♦ A introduce ceva prin presiune într-un corp. 2. refl. (Despre ochi) A se înroși, a se congestiona. [< fr. injecter, cf. lat. in – în, iactum < iacere – a arunca]. Vezi definitia »
RISPÓSTA s. f. (muz.) a doua voce (și următoarele) dintr-un canon, care răspunde preluând tema propusă de prima voce (proposta). (< it. risposta) Vezi definitia »
împacheta, împachetez v. t. a aresta. Vezi definitia »
READAPTÁ vb. tr., refl. a reveni treptat la un mod de viață normal; a (se) adapta din nou. (< fr. réadapter) Vezi definitia »
SĂRUTÁ, sărút, vb. I. Tranz. și refl. recipr. A (se) atinge cu buzele în semn de respect, de prietenie, de umilință sau ca o manifestare erotică; a (se) pupa. ◊ Expr. (Tranz.) Sărut mâna, formulă de salut sau de mulțumire adresată unei femei sau unei persoane mai în vârstă. (Înv.) Sărut dreapta, formulă de salut adresată preoților, domnitorilor, boierilor, mai rar unei femei. – Lat. salutare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z