Definita cuvantului devalua
DEVALUÁ vb. tr. a scădea culcul (unei monede), modificând legal taxele de schimb. (< fr. dévaluer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu devalua
șomârleáua s.f. art. (reg.; în expr.) a umbla cu șomârleaua = a fi nesincer; a recurge la lingușeli. Vezi definitia »
EXTENUÁ, extenuez, vb. I. Refl. și tranz. A (se) obosi peste măsură; a (se) istovi, a (se) epuiza. [Pr.: -nu-a] – Din fr. exténuer, lat. extenuare. Vezi definitia »
QUÉCHUA adj. invar., s. f. invar. 1. S. f. invar. Populație amerindiană care trăiește în ținuturile muntoase din Peru, în vestul Boliviei și în zona de frontieră cu Bolivia a statelor Argentina și Chile. 2. Adj. invar. Care aparține sau este specific populației quechua (1). ◊ (Substantivat, f.) Limba amerindiană vorbită de populația quechua (1). [Pr.: ché-ciu-a] – Cuv. sp. Vezi definitia »
INVOLUÁ, involuez, vb. I. Intranz. A se întoarce de la o stare sau o formă superioară de dezvoltare la una inferioară; a regresa, a decădea. [Pr.: -lu-a] – Din involuție. Vezi definitia »
CHIHUAHUA [ciuáua] subst. Rasă de cîini cu origine controversată (mexicano-chineză, mediteraneană, chineză), având cele mai mici exemplare ale genului (sub 1 kg), cu siluetă robustă, zveltă; dimensiuni de c. 16-20 cm și 1,3-1,8 kg; au culori (sau amestecuri) foarte variate, mers specific, grăbit și creștetul capului le rămîne moale toată viața. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z