Definita cuvantului dezamorsa
DEZAMORSÁ vb. tr. 1. a înlătura o amorsă. 2. a întrerupe funcționarea unui aparat, a circulației apei printr-o instalație. 3. (fig.) a preveni desfășurarea unui proces, a potoli o stare conflictuală. (< fr. désamorcer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dezamorsa
BOKASSA, Jean Bedel (1921-1996), om politic centrafrican. Președinte al Republicii Centrafricane (din 1966). Se proclamă împărat în 1976, dar este înlăturat de la putere prin lovitură de stat în 1979. Vezi definitia »
VÉRNIX CASEÓSA s.n. (Med.) Strat de grăsime care acoperă pielea nou-născutului. [< fr. vernix caseosa]. Vezi definitia »
(sursa? – tavi) Ramura a magiei care se ocupa cu studiul unei persoane in functie de numele acestuia,folosind cifre si calcule.(subutantiv comun,feminin,pl-arimantii) Vezi definitia »
Piesa de metal care se introduce intre alte doua piese (din care una este fixa si alta reglabila) pentru a aduce la orizontala sau verticala piesa reglabila. Adaosul respectiv poate fi de diverse grosimi si se introduce individual sau in pachet intre piesele respective. Vezi definitia »
preavărsá, pers. 3 sg. preavársă, vb. I refl. (înv.) a se (re)vărsa din abundență. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z