Definita cuvantului diamagnetism
DIAMAGNETÍSM s. n. proprietate a unor corpuri de a fi diamagnetice. (< fr. diamagnétisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu diamagnetism
NEOREALÍSM s. n. 1. Curent filozofic contemporan care identifică conștiința cu existența, redusă la un complex de senzații independente. 2. Curent în literatura, artele plastice și cinematografia italiană contemporană, care se manifestă printr-o tendință de apropiere de faptul real, de viața cotidiană a oamenilor obișnuiți. [Pr.: ne-o-re-a-] – Din fr. néo-réalisme. Vezi definitia »
ȘOVINÍSM s. n. Atitudine politică constând în afirmarea superiorității unei națiuni asupra altora, în manifestarea exclusivismului și intoleranței naționale; naționalism extremist. – Din fr. chauvinisme. Vezi definitia »
ADVENTÍSM s.n. Doctrină mistică practicată de o sectă religioasă creștină și care propagă, printre altele, credința în a doua venire a lui Iisus pe pământ. [< engl. adventism, cf. germ. Adventismus]. Vezi definitia »
s.m. arbore exotic cu lemnul dur,de culoare neagra,din care se face mobila de lux si unele instrumente muzicale;eben [turc.abanoz] Vezi definitia »
ATICÍSM s. n. formă particulară a dialectului atic. ◊ finețe de gust, măsură, eleganță, puritate de stil și de limbă. (< fr. atticisme, lat. atticismus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z