Definita cuvantului discusiv
DISCUSÍV, -Ă adj. 1. care ține de o controversă. 2. (med.) care înlătură, rezolvă acumularea de fluide. (< fr. discussif)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu discusiv
EXCLAMATÍV, -Ă adj. Care exprimă o exclamație. ◊ Propoziție exclamativă (și s.f.) = propoziție în care se exprimă o stare afectivă (admirație, bucurie, surprindere etc.). [< fr. exclamatif]. Vezi definitia »
OPOZITÍV, -Ă adj. (Rar) Opozițional. [Cf. fr. oppositif]. Vezi definitia »
AUTOADEZÍV, -Ă I. adj. care se lipește singur. II. s. n. bandă care se lipește fără a fi nevoie să fie umezită. (< fr. auto-adhésif) Vezi definitia »
OBIECTÍV, -Ă I. adj. 1. existent în afara conștiinței și independent de ea. 2. imparțial. 3. referitor la obiect (6). II. s. n. 1. lentilă, sistem de lentile care formează o imagine reală a obiectului observat într-o lunetă, într-un microscop, aparat fotografic etc. 2. loc, punct, localitate etc. care constituie ținta unei acțiuni militare. ◊ țintă asupra căreia se trage cu o armă de foc. 3. întreprindere, uzină, construcție etc. care urmează să fie realizată. 4. loc care prezintă interes pentru turiști. 5. (fig.) intenție, scop, țel, țintă. (< fr. objectif, lat. obiectivus) Vezi definitia »
dispozitiv de metal , de sticla , de hartie etc . , care se pune la o lampa pentru a proteja ochii de lumina si pentru a indrepta razele intr-o anumita directie . ex : abajurul este transparent . Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z