Definita cuvantului disecee
DISECÉE s. f. surzenie accidentală. (< fr. dysécée)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu disecee
DRUPACÉE s.f.pl. (Bot.) Grup de pomi fructiferi sau plante care au ca fruct o drupă; (la sg.) pom fructifer din acest grup. [Pron. -ce-e, sg. invar. / < fr. drupacées]. Vezi definitia »
METRORÉE s.f. (Med.) Scurgere mucoasă sau seroasă din cavitatea uterină. [Pron. -re-e. / cf. gr. metra – uter, rhein – a curge]. Vezi definitia »
TAXACÉE, taxacee, s. f. (La pl.) Familie de plante gimnosperme lemnoase, cu frunze persistente în formă de ac, cu flori solitare la subsuoara frunzelor sau în spice și cu sămânța acoperită cu un înveliș cărnos (Taxaceae); (și la sg.) plantă din această familie. – Din fr. taxacées. Vezi definitia »
GENȚIANACÉE s.f.pl. Familie de plante dicotiledonate, anuale sau perene, cu flori cu corolă gamopetală, cuprinzând multe specii ornamentale; (la sg.) plantă din această familie. [Pron. -ți-a-na-ce-e, sg. invar. / < fr. gentianacées]. Vezi definitia »
HEPATICÉE s. f. pl. familie de plante criptogame cu frunze numai de o parte a tulpinii sau fără frunze. (< lat. hepaticeae) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z