Definita cuvantului dispensa
DISPENSÁ vb. I. refl. a se lipsi (de ceva, de cineva), a renunța la... II. tr. a scuti de o îndatorire, de o obligație etc. (< fr. dispenser, lat. dispensare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dispensa
DECLASÁ vb. I. refl. a se degrada, a decădea din punct de vedere moral și social; a cădea într-o clasă, într-o categorie inferioară. II. tr. (metal.) a folosi un produs necorespunzător cerințelor într-un scop mai puțin important. (< fr. déclasser) Vezi definitia »
AMBUTISÁ, ambutisez, vb. I. Tranz. A prelucra prin deformare plastică, la cald sau la rece, un semifabricat din tablă pentru a obține capace, cutii, farfurii etc. – Cf. fr. emboutir. Vezi definitia »
ÎNCASÁ, încasez, vb. I. Tranz. A primi o sumă de bani; a obține valoarea în bani a unei polițe, a unui bilet de bancă etc. ♦ Fig. (Fam.) A primi lovituri. – Din it. incassare. Vezi definitia »
HUSÁ vb. tr. a acoperi cu o husă. (< fr. housser) Vezi definitia »
CANOSSA, localit. în N Italiei (Emilia-Romagna); 3,3 mii loc. (1981). La castelul aflat aici, împăratul german Henric IV a obținut, după o penitență de 3 zile (ian. 1077), ridicarea excomunicării pronunțate de papa Grigore VII. Azi Ciano d’Enza. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z