Definita cuvantului dividend
DIVIDÉND s. n. cotă-parte din profitul net al unei societăți pe acțiuni care se repartizează acționarilor pentru fiecare acțiune. (< fr. dividende, it. dividendo, germ. Dividende)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dividend
cînd adv. și conj.1. Indică o relație de coincidență temporală nuanțată cu ajutorul prepozițiilor: coincidența termenului inițial, de cînd; a termenului final, pînă cînd; a termenului mediu, pe cînd.2. (Cu cond.) Dacă, în caz că (indică o relație condiționată). – Mr. cîndu, megl. cǫn, istr. căn(d). Lat. quando (Pușcariu 364; REW 6932; Candrea-Dens., 344; DAR); cf. it. quando, fr. quand, sp. cuando.Der. cînduși, conj. (înv., cînd); cîndai, adv. (poate, posibil), arhaism pe care DAR îl consideră der. din lat. quando alias; cîndva, adv. compus cu vavrea, ca ceva, cineva; nicicînd, adv.; oarecînd, adv. (înv., vreodată), identic prin formație cu oricînd, adv., a cărui var. vericînd, se apropie mai mult de forma primitivă, cf. vreun. Vezi definitia »
POUND subst. (Rar) Livră (1). [Pr.: páund] – Cuv. engl. Vezi definitia »
LIGAND, liganzi, s.m. 1. (Chim.) o moleculă neutră sau un ion atașat de un atom sau ion metalic printr-o legătură coordinativă. 2. (Biochim.) o moleculă de dimensiuni mici sau medii, care interacționează specific cu o bio-macromoleculă. [< lat. ligandus] Vezi definitia »
CAUCALAND, reg. localizată ipotetic în zona arcului SE al Carpaților. Aici, potrivit unor autori antici, s-a retras regele vizigot Atanaric din calea invaziei hunice (sfîrșitul sec. 4). Vezi definitia »
COMẤND, comânduri, s. n. (Înv.) 1. Masă de pomenire a unui mort; praznic; mâncare care se servește la o astfel de masă. 2. Bani, lucruri, vite etc. pe care și le păstrau oamenii pentru înmormântare și pentru praznic. – Din comânda (derivat regresiv). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z