Definita cuvantului donchihotism
DONCHIHOTÍSM s. n. purtare extravagantă a unui om care urmărește scopuri irealizabile, pentru care desfășoară un eroism steril, în luptă cu obstacole imaginare. (< fr. donquichottisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu donchihotism
CORPORATÍSM s.n. Curent de gândire și acțiune social-economică și politică, axat pe ideea corporației, ca principiu și unitate de bază a organizării și funcționării societății. [< fr. corporatisme]. Vezi definitia »
ȘAMANÍSM s.n. Cultul spiritelor, în special al celor rele, raspândit și astăzi la unele triburi din Indonezia, Oceania, America și Africa. [< fr. chamanisme]. Vezi definitia »
EMOTIVÍSM s. n. școală etică neopozitivistă care consideră că fundamentul noțiunilor și al judecăților morale este pur emotiv, exprimând doar intențiile și dorințele celui care le enunță. (< fr. émotivisme) Vezi definitia »
GRAFOSPÁSM s. n. spasm al musculaturii antebrațului și a mâinii care intervine în timpul scrierii. (< it. grafospasmo, engl. graphospasm) Vezi definitia »
CELTÍSM s. n. 1. ansamblu de caractere proprii celților. 2. expresie proprie limbii celtice. (< fr. celtisme) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z